Hoeks personeel Fietst Barre Elfstedentocht op tandem!

De heren Kornelis en Minicus Hebben door weer en wind moeder natuur verslagen. De Elfsteden fietstocht van maandag 06 juni was een van de zwaarste tochten van de afgelopen jaren. Vanaf ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bleef het alleen maar regenen en waaien met geen zon op de horizon. Toch wisten deze helden de tocht van maar liefst 240km door te zetten. Natuurlijk is een tocht als deze al zwaar genoeg, maar zoiets doorzetten op een tandem in een jurk is natuurlijk en prestatie van de bovenste plank. Gefeliciteerd met het welverdiende kruisje! Hoeks is trots!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: